Kezdőlap

Üdvözöljük a Büki Sportcentrum oldalán!

Edzőtábor helyszínt keres, edzőmérkőzést szervezne csapatának, vagy csak barátaival focizna heti rendszerességgel? Ön a Büki Sportcentrum hivatalos oldalán jár, a kapcsolódó menüpontokban részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról. Ajánljuk magunkat!

XVII. Szélesy-torna: visszakerült Bükre a serleg


A Petrovics Apartmanház nyerte a büki házidöntőt a Black Jack ellenében a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár valamint a Büki TK által közösen szervezett XVII. Szélesy József Teremlabdarúgó Emléktornán, amelyen 2017.01.13-15 között a helyi sportcsarnokban 75 mérkőzést vívott a résztvevő 23 együttes.

2016: soha rosszabb szezont!


Nagyszerű idényt zárt a Büki Sportcentrum: nyáron tizenöt labdarúgócsapat közel 160 edzés órára bérelte ki a center pálya gyepét, de nem csak a futballpályán volt telt ház, a sportcsarnokban is mozgalmas hónapokat élt át az üzemeltető.

Női U19-es válogatott: dupla meccs a skótokkal


Az őszi, montenegrói Európa-bajnoki selejtezőre készülő U19-es női magyar labdarúgó válogatott augusztus 9-én és 11-én felkészülési mérkőzést vív Skóciával a Büki Sportcentrumban.

Dr. Szalai-torna 2016: kőszegi és szombathelyi győzelmek


Két korosztályban az UFC Kőszeg, egyben a Haladás csapatának sikerét hozta a 2016-os Dr. Szalai Ferenc Teremlabdarúgó Utánpótlás Emléktorna, melynek küzdelmeit február 21-én rendezték a büki sportcsarnokban.

Friss fotók

DVTK felkészülési mérkőzés
További képek

Friss videók

Műfüves pályát avattak Bükön
További videók

Facebook

Foglalási naptár

Foglalási naptár