Kezdőlap

Üdvözöljük a Büki Sportcentrum oldalán!

Edzőtábor helyszínt keres, edzőmérkőzést szervezne csapatának, vagy csak barátaival focizna heti rendszerességgel? Ön a Büki Sportcentrum hivatalos oldalán jár, a kapcsolódó menüpontokban részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról. Ajánljuk magunkat!

Női U19-es válogatott: dupla meccs a skótokkal


Az őszi, montenegrói Európa-bajnoki selejtezőre készülő U19-es női magyar labdarúgó válogatott augusztus 9-én és 11-én felkészülési mérkőzést vív Skóciával a Büki Sportcentrumban.

Dr. Szalai-torna 2016: kőszegi és szombathelyi győzelmek


Két korosztályban az UFC Kőszeg, egyben a Haladás csapatának sikerét hozta a 2016-os Dr. Szalai Ferenc Teremlabdarúgó Utánpótlás Emléktorna, melynek küzdelmeit február 21-én rendezték a büki sportcsarnokban.

Az NB II-es mezőny negyede Bükön készült a téli szezonban


A büki műfüves pályát választotta felkészülési helyszínül másodosztályú labdarúgócsapataink negyede a 2016-os, a nyári Európa-bajnokság miatt szokatlanul rövid téli felkészülési időszakban.

Büntetett a Buntstift Bükön


Három büntetőpárbajt megnyerve védte meg címét a XVI. Szélesy József Teremlabdarúgó-tornán a Bunstift csapata február harmadik hétvégéjén a büki sportcsarnokban. A 22 csapat részvételével zajlott, a Büki TK és a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szervezte meccsdömpingen a Young Boys lett az ezüstérmes, a bronzot a Black Jack szerezte meg.

Friss fotók

DVTK felkészülési mérkőzés
További képek

Friss videók

Műfüves pályát avattak Bükön
További videók

Facebook

Foglalási naptár

Foglalási naptár