Kezdőlap

Üdvözöljük a Büki Sportcentrum oldalán!

Edzőtábor helyszínt keres, edzőmérkőzést szervezne csapatának, vagy csak barátaival focizna heti rendszerességgel? Ön a Büki Sportcentrum hivatalos oldalán jár, a kapcsolódó menüpontokban részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról. Ajánljuk magunkat!

Felavatták a sportcentrum új edzőpályáját


A BTK-Mersevát U19-es (6-0) bajnoki mérkőzéssel avatták fel a Büki Sportcentrumban létesített, 90x68-as szabvány méretű új labdarúgó edzőpályát vasárnap. A pálya közel 17 millió Forintból épült, az összeg két harmadát Bük városa biztosította, egyharmada pedig az MLSZ TAO-programjának Vas megyei keretéből érkezett.

Korosztályos válogatott edzőtáborozott sportcentrumunkban


Az orosz U17-es korosztályú fiú labdarúgó-válogatott edzőtáborozásával indult a szezon a Büki Sportcentrum élőfüves pályáján. Oroszország együttese a magyarországi U17-es Európa-bajnoki Elit Körre készült fel pályánkon március 9-18 között.

Nagy siker volt a 2017-es olimpici


Több ezren látogattak ki március második hétvégéjén a büki sportcsarnokba, ahol a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület szervezésében rendezték az Olimpici Párbajtőr Grand Prix-t, amely a 2016/17-es sorozat negyedik állomása volt egyben.

Dr. Szalai-torna 2017: óvári és gotthárdi sikerek, büki bronz


Az idősebbeknél mosonmagyaróvári, a fiatalabbaknál szentgotthárdi sikerrel zárult a 2017-es dr. Szalai Ferenc Emléktorna. Az U14-es korosztályban bronzéremmel zárt a BRUFK.

Friss fotók

DVTK felkészülési mérkőzés
További képek

Friss videók

Műfüves pályát avattak Bükön
További videók

Facebook

Foglalási naptár

Foglalási naptár