Kezdőlap

Üdvözöljük a Büki Sportcentrum oldalán!

Edzőtábor helyszínt keres, edzőmérkőzést szervezne csapatának, vagy csak barátaival focizna heti rendszerességgel? Ön a Büki Sportcentrum hivatalos oldalán jár, a kapcsolódó menüpontokban részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról. Ajánljuk magunkat!

Erdei Zsolt elmondja, mikor lehet számonkérni


Mennyi magyar induló lesz a tokiói olimpián? Hány év türelmi idő jár egy elnöknek? Erdei Zsolt “Madár” a magyar bunyó jelenéről, jövőjéről.

Nagyszerűen sikerült a bunyó ob a sportcsarnokban


Október 4-7. között 151 hölgy lépett szorítóba a büki sportcsarnokban, ahol a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület rendezte a magyar női ökölvívó-bajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség megbízásából.

Eredményes válogatottak, hibátlan rendezés


2017 szeptemberben és októberben újabb sikeres UEFA női utánpótlás labdarúgó-kvalifikációs tornáknak adott helyet a Büki Sportcentrum. Az eredményes rendezés mellett komoly magyar szakmai siker is született: U17-es és U19-es női válogatottunk is hibátlan teljesítménnyel, 3-3 győzelemmel jutott tovább a következő körbe.

Szombathelyi és sárvári diadal a 2018-as dr. Szalai-tornán


A 2009-es korosztályban a Sárvár FC, míg a 2006-osoknál a Haladás bizonyult a legjobbnak a 2008-as Dr. Szalai Ferenc Labdarúgó Emléktornán, amit a Büki TK hajdani csapatorvosa előtt tisztelegve február utolsó előtti vasárnapján 16 együttes részvételével rendeztek a büki sportcsarnokban.

Friss fotók

DVTK felkészülési mérkőzés
További képek

Friss videók

Műfüves pályát avattak Bükön
További videók

Facebook

Foglalási naptár

Foglalási naptár